Oppstart av nytt Livea livsstilskurs.

Sommer Livea 2017

 

Ønsker du å melde deg på kurset eller mer informasjon ta kontakt med Tuva , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Med Livea endrer du raskt både vaner og livebredde!

Ved hjelp av Livea kan du få en sunnere og lettere hverdag som er skreddersydd til akkurat deg! 

Flere og flere blir mer opptatt av helse og kosthold, og ønsker å gjøre seg selv mer bevisst i forhold til nettopp dette- men helst med hjelp. For å endre en vane trenger man informasjon og hjelp til selvhjelp.

Gjennom samtaler, dialog, gruppemøter, gruppetrening, kostholdsplaner og kostholdsendringer ønsker vi å hjelpe de som kommer til oss. Møtet mellom mennesker som er i samme situasjon, og som har samme mål, kan være viktige for hverandre på veien til en sunnere og lettere hverdag. De skaper relasjoner til hverandre, til treningen de har sammen, til Livea-programmet, til instruktøren og de kan sammen reflektere over dette i en gruppe. Våre kursholdere vil følge opp hver enkelt: lage egentreningsprogram, motivere til gjennomføring av programmet, sette opp kosholdsplaner og veilede ved bruk av måltidserstattere. Våre kursholdere er inspirerende og kunnskapsrike og vil holde kontakten jevnt gjennom hele kurset for at motivasjonen din skal være på topp.

Gå inn på meny vektreduksjon og les mer om livea.