Colin hjap Victoria ut av smertene

Les historien om Victoria.
Colin hjalp Victoria ut av smertene ved behandling og trening

Mitt navn er Victoria, jeg er 30 år og jeg har vært kronisk syk i 12 år. Eg har PSA som er en psoriassesleddgikt. Den fikk jeg når jeg var 18 år. I ca 2 år var jeg sengeliggende og brukte en del krykker. Det var inn og ut av sykehuset. Fikk kortison for å kunne klare smertene jeg hadde.

Året jeg ble 20 fikk jeg RA som er leddgikt. Livskvaliteten ble bare verre. Var inn og ut av sykehuset for å prøve ut masse medisiner, som bare gjorde meg verre. Gikk på masse smertestillende til en dag kroppen ikke ville ha det heller. Det var ingenting som hjap.
Prøvde ut fysioterapeuter, kiropraktorer og trening, men med ingen hjelp. Sykdommen jeg har er en usynlig sykdom, så det er ikke alle som tror deg eller vet hvordan de skal hjelpe.
Det året jeg ble 23 år fikk jeg en nydelig sønn. Med det kom min tredje sykdom Bekhterev som sitter i ryggen. Ingenting hjelper mot smertene, medisiner hjelper og lite. Gikk rart, for ikke å legge vekt på den foten som gjør mest vondt. Stiv i nakken og skuldre + ekstreme smerter. Gikk rundt med en konstant hodepine. Har hatt store problemer med å snu meg i sengen.
Har hatt 2 operasjoner i høyre fot, der de har satt innplater og skruer for å låse leddene fast ( i vristen), dette til ingen nytte, det har bare gjort ting verre. Dette har ført til at jeg ikke klarer å gå normalt som igjen går utover resten av kroppen.
Livet mitt har vært en kamp mot leger og andre som skal hjelpe meg, men det har ikke vært vellykket. Livskvaliteten min var på bunn, hadde gitt opp leger og trening.

Men så traff jeg Colin Greenside, som ga meg et sinnsykt løfte. Han skulle gjør meg så god som smertefri.
Med mye jobb med  ball og bevegelighetstrening er ting mye bedre. Dagen starter ikke lenger med smertestillende til frokost, men med at jeg kan gå ut av sengen uten å få vondt. Skuldrene og nakken min er mye bedre. Og med de øvelsene jeg gjør blir det bare bedre og bedre. Kan gå på jobb uten å få så mye vondt og krykkene kommer frem kun på kvelden, dette er helt fantastisk.
Livskvaliteten min har blitt fantastisk.
Nå har jeg gått 3-4 uker uten noe form for smertestillende. Det har ikke skjedd før. Sover mye bedre, slipper å våkne på nettene med smerter i ryggen.
Gikk en 2 timers tur i Brekko her om dagen uten at foten holdt på å "dø". Dette er helt utrolig.
Jeg er skeptisk når noen lover at de kan hjelpe meg, men Colin har klart det.
Folk rundt meg ser at jeg har blitt bedre og at jeg ser bedre ut, ikke så trøtt og blek.

Det er godt å vite at jeg har noen i ryggen hvis ting blir verre, som kan hjelpe meg. Anbefaler alle som kan å gå til Colin for å få hjelp. Mitt liv har blitt bedre

Så tusen takk Colin for at du ikke gikk tilbake på løftet ditt, og for at du ikke ga meg opp! Jeg er ikke den letteste personen å jobbe med

Med vennlig hilsen
Vectoria