Samlebilde 2 1 1500x

Ålgård Sport & Helsesenter holder til i Norvegian Outlett i 2. og 3. etasje i Ole Nielsensvei 13 på Ålgård.
Vi er et stort senter på 1600 kvadratmeter. Våre tilbud er mange og forskjellige. Vi er over 40 ansatte som brenner for trening og trivsel. Og vi vil gjøre vårt beste for at du skal få den beste treningsopplevelsen.
Bli sporty med oss!

2. etasje:
- Bemannet resepsjon
- Bemannet solarium
- 2 store, lyse gruppesaler der vi kan tilby opp mot 40 gruppertimer i uken.
- 2 squash-haller, med mulighet for drop-in for ikke medlemmer, ellers har alle medlemmer automatisk squash med i medlemskapet sitt.
- Store garderober med gode dusj-muligheter.
- Sirkelsal - 10 apparater står i anatomisk rekkefølge, noe som gjør at du kan gå fra det ene apparatet til det andre "uten pause".
- Kondisjonsavdeling med tredemøller, elipsemaskiner, roapparater, trappemaskiner og sykler.

3. etasje:
- Stor lys styrkesal, med mange flotte apparater. Egen frivektsavdeling.
- Synrgy-apparat
- Stille og rolig uttøyingsrom
- Egen PT-sone
- Spinningsal med 40 sykler av merke Stages Flight. Syklene er utstyrt med pilot som måler RPM, Watt, km, tid, puls ( hvis du har belte på deg) og kcal. Disse var nye mai 2017. Vi har stor "kinosal! der du til en hver tid ser watt og puls når du sykler
- Kondisjonsavdeling
- Barnerom, stort og lyst barnerom. Bemannet 4 dager pr uke ( se åpningstider)

Rent senter
Ålgård Sport & Helsesenter har inngått en avtale om Rent senter med Antidoping Norge fordi vi ønsker et rent, sunt og helsefremmende treningsmiljø på vårt treningssenter. Vi tolererer defor ikke bruk av dopingmidler blant våre kunder.

Som meldem av Ålgård Sport & Helsesenter AS må alle medlemmer skrive under på en erklæring om at de tar anstand fra bruk av dopingmidler, og kunden gjør seg kjent med at bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av medlemsavtalen som gir Ålgård Sport & Helsesenter AS rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning.
Hver medlem forplikter seg til ikke bruke dopingmidler som fremkommer på særskilt dopingliste for treningssentre. Medlemmene er kjent med at lista til enhver tid kan finnes på www.rentsenter.no
Ålgård Sport & Helsesenter AS har inngått en avtale med Antidoping Norge om gjennomføring av dopingkontroll. Der senteret registrerer tegn og symtomer på bruk av dopingmidler. Medlemmene er inneforstått med at de kan bli innkalt til samtale. Under samtalen vil medlemmen bli forelagt en avtale om dopingkontroll som forplikter medlemmen til å avgi dopingprøve mens medlemmen befinner seg på treningssenteret dersom det fortsatt foreligger tegn til mulig doping.
Dersom kunden ikke signerer erklæring, asnses det som et vesentlig mislighold av medlemsavtalen. Ålgård Sport & Helsesenter AS har anledning til å heve treningsavtalen.