Les Mills Virtuell trening

LES MILLS Virtual tar alle de tingene du liker mest med live-klasser - inspirerende mennesker, flotte bevegelser, dokumenterte resultater - og overfører  dem til et episk storskjerm-miljø.

Vil du ha en treningsøkt av høy kvalitet sent på kvelden? Eller tidlig på morgningen. Nå kan du det. Med Les Mills er verdens beste kondisjonsklasser dine, praktisk talt når du vil. Gå aldri glipp av en klasse igjen.

Er du klar til å komme på nært hold og virtuellt med noen av verdens beste treningsinstruktører.

Tidspunkt for aktivitetene finner du i den vanlige timeplanen, og reserveres som de andre timene.

Disse timene får du Virtuelt:

 

q119 lesmills mym webassets cf mb bc

BODYCOMBAT ™
En time med masse kraft og energi. Med teknikker fra karate, taekwondo, capoeira, boksing og muay thai, utfordrer du din kondisjon og fysikk. Med drivende musikk og tøffe bevegelseskombinasjoner blir du revet med inn i actioneventyret

q119 lesmills mym webassets cf mb bb

BODYBALANCE ™
En perfekt blanding av yoga, tai chi og pilates som passer for alle. Hensikten er å øke kroppsbeherskelse, balanse og styrke gjennom flyt i øvelsene til behagelig musikk. Du styrker hele kroppen og forlater timen med en følelse av ro og balanse.

q119 lesmills mym webassets cf dt bp

BODYPUMP ™
Styrketrening for hele kroppen med et vektstangsystem som gjør at du kan regulere belastningen etter behov. Riktig fordeling av styrketreningen for de ulike muskelgruppene

q119 lesmills mym webassets cf mb cx

CXWORX ™
Funksjonell og utfordrende styrketrening av mage, rygg og bein. Gir bedre holdning og kroppsbevissthet som har overføringsverdi til hverdagens utfordringer og annen trening

q119 lesmills mym webassets cf mb shb

SH'BAM™   
Timen har slagordet «come as you are, leave as a star». SH’BAM er bygget på mange ulike stiler, alt fra afro og hiphop til samba. Få danseglede med relativt enkel koreografi til kjente remixer og moderne latino-beats

q119 lesmills mym webassets cf mb gp

LES MILLS GRIT™ Strength er en 30 minutters treningsøkt med høy-intensitets-intervall-trening (HIIT), designet for å forbedre styrken og bygge slanke muskler. Denne treningen bruker vekter, vektplate og kroppsvektøvelser for å presse alle store muskelgrupper.

LES MILLS GRIT™ Cardio er en 30 minutters treningsøkt med høy-intensitets-intervall-trening (HIIT) som forbedrer kardiovaskulær kondisjon, øker hastigheten og maksimerer kaloriforbrenningen. Denne treningen bruker en rekke kroppsvektøvelser og gir den utfordringen og intensiteten du trenger for å få resultater raskt.

LES MILLS GRIT ™ Athletic er en 30 minutters treningsøkt med høy-intensitets-intervall-trening (HIIT), designet for å få deg til å prestere som en idrettsutøver. Denne treningen bruker ofte step, kroppsvektøvelser og fler-dimensjonal intervall-trening for å øke din totale atletiske ytelse: styrke, smidighet, hastighet og kraft.

q119 lesmills mym webassets cf dt barre

LES MILLS BARRE ™ er en moderne versjon av klassisk balletisk trening; en 30-minutters trening designet for å forme og tone holdbare muskler, bygge kjernestyrke og la deg unnslippe hverdagen. LES MILLS BARRE har klassiske ballettposisjoner med moderne musikk, og er en kombinasjon av cardio og styrke med høye reps av små bevegelsesområder og veldig lette vekter.