Livea Xpress                       
Vektreduksjon og livsstilsendring

Ålgård Sport & Helsesenter lanserer nå blandt annet Livea Livsstil, med fokus på varig vektnedgang og livstilsendring. Vi vil tilby en rekke ulike fremgangsmåter for vektreduksjon. Om du ønsker å gå ned noen få kilo på en rask og effektiv måte eller om du ønsker en større vektreduksjon og livsstilsendring, har vi en løsning for deg.

Livea er et vektreduksjonskonsept som fokuserer på hurtig vektnedgang kombinert med varig livsstilsendring. Uavhengig om du ønsker å gå ned 5 eller 50 kg, har Livea et konsept som vil passe for deg. Vi starter opp med nye kurs i slutten av august i 2018. 

Vil du vite mer så ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvilket Livea kurs passer best til deg?

 

Livea Livsstilskurs

Ned 10 - 50 kg?*

Passer for deg som ønsker å gå ned mer enn 10 kg*. Kurset har en varighet på 16 uker, med mulighet for personlig oppfølging i de påfølgende 8 månedene. I disse 16 ukene har man ukentlige treff i grupper på inntil 16 personer. Kurskveldene består av tilpasset trening og faglige leksjoner om tema relatert til en sunn og aktiv livsstil.

 Les mer om Livea Livsstilskurs her.

Livea Xpress

Ned 4-10 kg?*

Passer for deg som ønsker å gå ned 4-10 kg*. Kurset har en varighet på 8 uker. To ganger i uken treffes grupper på inntil 6 personer for felles trening med PT (personlig trener). I tillegg til treningsøktene i gruppe, vil deltakerne få innføring i ulike treningsformer og teknikker, og i hvordan man velger riktige matvarer for å sikre en sunn, stabil vekt. Kurset er også ideelt for deg som ønsker en treningsboost. Les mer om Livea Xpress kurs her.

Livea Dietten

Ned 2-10 kg?*

En ferdiglaget diettplan for deg som ønsker å gå ned 2-10 kg*. I motsetning til våre Livsstils- og Xpresskurs, er dette et program du følger på egenhånd, og du kan starte dietten når du selv måtte ønske det. Les mer om Livea Dietten her.

*Vektnedgang kan ikke garanteres. Individuelle resultater må medberegnes.

Ønsker du å vite mer ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.