Solseng468x

Vi har bemannet solarium med 4 solsenger på vårt senter, du trenger ikke være medlem for å benytte disse. Alle solsenter har nå 18 års aldresgrense. For å benytte solsengene våres må du bruke SOL App.

 

Ultra Tan AB er skandinavias største produsent av solarium. Ultratan solarier er spesialtilpasset nordisk hudtype og krav til effekt og kvalitet. Siden Norge og Sverige har Europas strengeste krav til effekt, har Ultratan kortere avstand fra rørene. Et jevnt og flatt strålefelt gir deg jevnere og bedre effekt selv med "norsk regelverk". Ultratan Solarium er laget med moderne design og har høye krav til kvalitet, kostnadseffektivitet og driftssikkerhet. De nye modellene er de første i verden med Golden Sun Ray HP-Balanced ansiktsbrunere; - maksimal mengde av UVB som gir deg D-vitamin.

Last ned SOL App

SOLs app lar deg betale for din soling direkte fra din konto i appen. Du behøver ikke lenger å ta med deg mynt eller solkort da du har tilgang til din konto hvor som helst. Lad din konto og få tilgang til SOLs beste priser og betingelser.

google play

App store