Personvernerklæring

Personvern og databehandling hos Ålgård Sport og Helsesenter

Ålgård sport og helsesenter tar personvern på alvor, og behandler alle personopplysninger etter strenge rutiner. Ønsker du å komme i kontakt med personvernansvarlig ta kontakt med resepsjonen eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På Ålgård sport og Helsesenter lagrer vi og bruker personopplysninger som er nødvendig for å kunne drive treningssenter. Vi prøver å begrense omfang og bruk til det mest nødvendige, uten at det går utover produktet og opplevelsen vi ønsker å levere. Du kan be om innsyn i opplysningene vi har om deg, eller be om å få de slettet. Så lenge du ikke har et aktivt kundeforhold eller vi er pålagt å lagre informasjonen av andre årsaker vil vi etterkomme ditt ønske så fort vi kan.

Når du registrerer deg på senteret vår samler vi navn, adresse, fødselsdato, og mobilnummer. Blir du kunde lagrer vi også bilde og betalingsinformasjon, i tillegg til besøkshistorikk og hvilke aktiviteter du deltar på. Vi bruker denne informasjonen og oppretter en profil til deg i vårt medlemssystem. I dette systemet bruker vi informasjonen for å sende regning, registrere betaling, gi deg tilgang til senteret, gi deg mulighet til å booke aktiviteter (gruppetimer)gi deg historikk om dine besøk, og til å ha kontroll på hvem som besøker oss.

Personopplysninger er beskyttet i systemene våre. Data er beskyttet med innlogging og tiltak for å begrense innsyn. All aktivitet i våre systemer loggføres. Systemleverandør og innfordringspartner har nødvendig tilgang i systemene, og til deler av informasjonen som ligger der. Dette er strengt regulert gjennom avtaler vi har med dem. Vi vil aldri gi din informasjon til andre.

 

Følgende systemer brukes til behandling av dine data:

1.Exceline – Medlemsregister med innmeldingsdata og betalingshistorikk

2.Ibooking – Booking av gruppetimer, utsending av sms og epost knyttet til gruppetimer

3.Credicare AS (fakturering og betalingsinnkreving)

4.NETS AS (avtalegiro og kortbetalinger

5.windows ( til e-post og lignende) Egen sikker server

6. Ålgård Data As(databehandler)

Når du kjøper en tjeneste vil vi av regnskapsmessige årsaker lagre noen opplysninger i fem år etter at tjenesten opphører (gavekort brukt opp, oppsigelse av medlemskap etc).12 måneder etter tjenesten opphører anonymiserer vi persondata, slik at vi ikke kan identifisere deg eller bruke dine opplysninger. Uidentifiserbar data om besøk historikk, notater, bookinghistorikk, aktiviteter du har deltatt på beholdes.

 

Tredjepart

Ålgård Sport og Helsesenter vil ikke utlevere opplysninger om medlemmet til tredjepart. Unntaket er der hvor lovverket krever utlevering. For eksempel regnskapsloven, i forbindelse med forsikringssaker eller i forbindelse med betalingsinnkreving.

Nettstedet vårt www.sportsenter.no, benytter informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse. Dette gir oss ikke-identifiserbar data for å analysere prestasjonen til nettsiden. Våre servere logger IP-adressene for alle besøkende. Disse benyttes ikke til å identifisere individuelle personer eller datamaskiner. Dersom medlemmet følger Ålgård sport og Helsesenter As på Facebook eller Instagram må medlemmet regne med at de vil mottatt informasjon og markedsføring gjennom disse kanalene. Dersom medlemmet ikke ønsker denne informasjonen eller ønsker å avbestille oppdateringer gjøres det gjennom innstillinger i disse applikasjonene. Ålgård Sport og Helsesenter AS vil ikke bruke sosiale medier til å markedsføre og informere om annet enn sine egne og partneres produkter.

 

Du kan når som helst be om at vi sletter dine personopplysninger. Så lenge du ikke har et aktivt kundeforhold, ubetalte regninger eller vi er pålagt å lagre informasjonen av andre årsaker vil vi etterkomme ønske så fort vi kan.

Kontakt oss

 Ålgård Sportsenter & Helsesenter
Ole Nielsens vei 11
4330 Ålgård
Telefon: 51 61 90 09
post@sportsenter.no

Åpningstider Ålgård

Ubemannet

Man - Søn  05:00 - 23:00 

Bemannet

Man-Tirs

09.00-14.00 17.00-20:00 

Ons 10.00-18:00
Tors 09.00-15.00
Fre 09.00-14.00

Åpningstider Oltedal

Ubemannet

Man - Søn  05:00 - 23:00 Sosiale medier

facebook icon 50X52

Instagram

Rent Senter

rent senter rund

© 2023 Ålgård Sport & Helsesenter.